Arbëri

Zemaj: Në kohë fushate tubimet janë të ndaluara

Zemaj: Në kohë fushate tubimet janë të ndaluara
Foto: FB

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se zgjedhjet e 29 nëntorit në komunën e Podujevës dhe atë të Mitrovicës së veriut do të zhvillohen nën masa ndryshe nga herat e tjera.

Ai ka njoftuar se me Bordin Këshilldhënës është vendosur që “të respektohen me rigorozitet ligjin, vendimet, udhëzuesit dhe protokollet në fuqi”, që të mos lejohet rritje e numrit të të infektuarve me koronavirus.