Arbëri

Haradinaj: Shkarkimi i Task-Forcës Antikorrupsion shkakton pasiguri juridike

 

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se shuarja e Task-Forcës Antikorrupsionit shkakton pasiguri juridike.

“Shkarkimi i Task-Forcës kundër korrupsionit shkakton pasiguri juridike. Kjo Task-Forcë ka funksionuar më shumë se 10 vite. Kanë hetuar dhe kanë qenë në proces të hetimit të shumë rasteve të profilit të lartë në bazë të mandatit të tyre. Puna e tyre ka treguar që askush nuk është i paprekshëm nga drejtësia. Normalisht ka pasur shumë gjëra të përmirësohen dhe kjo Task-Forcë të fuqizohet, qoftë nga rishikimi funksional ose nga rekomandimet e partnerëve strategjik si ShBA dhe BE”, ka thënë Haradinaj në Facebook.