Arbëri

Institucionet nuk i investuan 60 mijë eurot e mbledhura në Brezovicë nga laura dhe taksa e vendosur

Foto: KOHA

Pagesat e vizitorëve për të hyrë në Qendrën Turistike të Brezovicës, nuk janë shfrytëzuar ende për të bërë ndonjë investim në këtë pjesë.

 

Pagesat e vizitorëve për të hyrë në Qendrën Turistike të Brezovicës, nuk janë shfrytëzuar ende për të bërë ndonjë investim në këtë pjesë.

Rreth 60 mijë euro është shuma e mbledhur nga këto pagesa, shumë kjo që ka shkuar në buxhetin e Kosovës. Përkundër kësaj, ata që e vizitojnë një pjesë të Parkut Nacional të “Sharrit”, hasin së pari në rrugë të paasfaltuar e me mbeturina të shumta.