Arbëri

Për luftimin e korrupsionit, Hoti pret bashkëpunimin e shteteve që e kritikuan për Task-Forcën

 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka pritur sot ambasadorët e vendeve të QUINT-t dhe përfaqësuesin e BE-së, me të cilët ka diskutuar bashkëpunimin në fushën e sundimit të ligjit, me theks të veçantë në luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Takimi vjen pak ditë pasi vendet e QUINT-it dhe BE-ja kritikuan Hotin për shuarjen e Task-Forcës kundër-korrupsion, njësi që ishte në kuadër të Policisë së Kosovës.