Arbëri

Gjuetia ilegale rrezikon zhdukjen e shumë kafshëve

Gjuetia ilegale rrezikon zhdukjen e shumë kafshëve

Institucionet nuk kanë një regjistër të mirëfilltë të numrit të llojeve të ndryshme të kafshëve të egra në Kosovë.

Por gjuetia legale e ilegale është duke vazhduar, dhe kjo nga aktivistë që merren me këtë fushë vlerësohet si shkatërruese për specie të caktuara, raporton KOHA.