Arbëri

Fushata pro-Trumpit në Michigan, shqiptarët pjesë e Lindjes së Mesme

Fushata pro-Trumpit në Michigan, shqiptarët pjesë e Lindjes së Mesme

Shqiptarët në Michigan janë ftuar që t’i bashkohen koalicionit të Lindjes së Mesme në përkrahje të presidentit të SHBA-së dhe kandidatit republikan për zgjedhjet e 3 nëntorit, Donald Trump.

Në një poster për tubimin që do të organizohet më 28 tetor në Michigan, kampi i fushatës së Trumpit ka përfshirë shqiptarët mes popujve të Lindjes së Mesme, si egjiptian, irakian, turk, kurd, sirian e të tjerë.