Arbëri

Hoti në takim me ambasadorët e vendeve të BE-së zotohet për kthimin e ligjshmërisë në Kosovë

Hoti në takim me ambasadorët e vendeve të BE-së zotohet për kthimin e ligjshmërisë në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, gjatë një takimi virtual me përfaqësuesin Special të BE-së, Tomas Szunyog dhe ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së, ka thënë se Qeveria është e vendosur për të kthyer ligjshmërinë dhe për t’iu adresuar të gjitha sfidave në luftimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Takimi virtual që Hoti e mbajti sot erdhi pas takimit të djeshëm me ambasadorët e vendeve të QUINT-it dhe Përfaqësuesin Special të BE-së, ku u zotua për thellimin e bashkëpunimit me qeveritë e këtyre vendeve në fushën e sundimit të ligjit.