Arbëri

Trumpi: Ndalëm luftën 400-vjeçare mes Kosovës dhe Serbisë

Trumpi: Ndalëm luftën 400-vjeçare mes Kosovës dhe Serbisë

Presidenti i Amerikës, Donald Trump në një tubim që e ka mbajtur në Nebraska, ka përmendur edhe njëherë dialogun Kosovë-Serbi.

Ai ka thënë se me ndërmjetësimin e tij, ai ka ndalur luftën 400 vjeçare mes dyja vendeve.