Arbëri

Krasniqi: Për mosrespektimin e marrëveshjeve të CEFTA-s nga Serbia i jemi drejtuar BE-së

 

Në Komisionin për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike është duke raportuar, ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi.

Ai ka folur lidhur me mosrespektimin e marrëveshjes së CEFTA-s nga ana e Serbisë. Për këtë ai ka thënë ai ka thënë se i janë drejtuar kryeministrit, presidentit e zyrës së BE-së.