Arbëri

Thaçi dekoron me Medalje Presidenciale profesorët Krasniqi e Bashota

Thaçi dekoron me Medalje Presidenciale profesorët Krasniqi e Bashota

Profesorët Milazim Krasniqi dhe Sali Bashota janë dekoruar nga Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi me Medaljen Presidenciale të Meritave për kontributin e pareshtur në publicistikën, kulturën dhe arsimin tonë.

Po ashtu Thaçi ka ndarë medalje edhe për shkrimtarin Abdullah Konushevci.