Arbëri

Hoti flet para kompanive amerikane për planet e zhvillimit ekonomik

Hoti flet para kompanive amerikane për planet e zhvillimit ekonomik

Kompanitë amerikane që operojnë në Kosovë u takuan sot me kryeministrin e Kosovës, Avdullah Hoti, për të diskutuar planet për zhvillim ekonomik të vendit, duke përfshirë lehtësimin e procedurave burokratike dhe lehtësirat e tjera të mundshme që do ta përmirësonin klimën e të bërit biznes në vend.

Në këtë takim të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë morën pjesë përfaqësues të kompanive Coca Cola HBC, Microsoft, Cisco, dhe Stone Castle, si dhe ish-kongresmeni amerikan, i nderuari Jerry Weller.