Arbëri

Në Bruksel u diskutua edhe për pensionet e kadastrin, nuk ka përafrim të qëndrimeve

 

Sot është zhvilluar takimi i radhës mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel me ndërmjetësim të emisarit Special të BE-së, Mirosllav Lajçak.

Ndër të tjera është njoftuar se temë e diskutimit ishte zgjidhja e pretendimeve financiare dhe e çështjeve të pronës midis dy vendeve, gjithashtu thuhet se është biseduar edhe për pensionet dhe kadastrin, porse nuk ka pasur përafrim të palëve.