Arbëri

Një i vdekur dhe 284 raste me COVID-19 sot në Kosovë

Një i vdekur dhe 284 raste me COVID-19 sot në Kosovë

Në 24 orët e fundit, në Kosovë, ka vdekur një person si pasojë e COVID-19, derisa janë regjistruar 284 raste pozitive, tri më shumë se dje, ka bërë të ditur të enjten IKSHPK-ja.

Ky është numri më i madh i rasteve pozitive brenda një 24-orëshi.