Arbëri

AKP-ja miraton raportin e shpërndarjes së përkohshme për pesë ndërmarrje në likuidim

AKP-ja miraton raportin e shpërndarjes së përkohshme për pesë ndërmarrje në likuidim

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit sot ka miratuar raportin e shpërndarjes së përkohshme për pesë ndërmarrje, që janë në likuidim.

Siç thuhet në një komunikatë për media të AKP-së, bëhet fjalë për ndërmarrjet shoqërore “Betonjerka”, “Zhupa Reqane Prizren”, “Tehnoremont/Ekoplast” dhe “IBG Batteries”.