Arbëri

E diela me “Koha Ditore”, me edicion të veçantë për zgjedhjet në SHBA

 

Zgjedhjet në SHBA dhe ndikimi që ato do ta kenë në botë trajtohen gjerësisht këtë javë në edicionin e së dielës të Kohës Ditore.

Në tekstin e titulluar “Bota në ethet zgjedhore’’ shtjellohet efekti i këtyre zgjedhjeve në fatin politik të SHBA-së në katër vjetët e ardhshme, “dëmi historik’’ i Trumpit dhe udhëkryqi në të cilin gjendet ky shtet.