Arbëri

Likaj bën thirrje për respektim të masave: Asnjë skenar tjetër nuk e zëvendëson pjesëmarrjen në shkolla

Foto: Ramë Likaj / Facebook
 

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj, me rritjen e rasteve me COVID-19 iu ka bërë thirrje nxënësve, prindërve, mësimdhënësve dhe stafit të shkollave që të respektojnë me përpikëri masat e rekomanduara nga MSH dhe IKSHPK.

Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se asnjë skenar tjetër nuk e zëvendëson pjesëmarrjen në shkolla, andaj ka apeluar që të punojnë bashkërisht që të mbajnë në jetë skenarin A.