Arbëri

Shqetësimi i Grenellit, problemi i Kosovës “prek” procesin zgjedhor në SHBA

Shqetësimi i Grenellit, problemi i Kosovës “prek” procesin zgjedhor në SHBA
 

Bashkëpunëtori i ngushtë i presidentit të SHBA-së, Donald Trump dhe emisari për dialogun Kosovë – Serbi, Richard Grenell, ka dyshime për procesin zgjedhor në SHBA, të tilla çfarë i përcjellin proceset zgjedhore në Kosovë.

Ai përmes një postimi në Twitter, ka shkruar se duhet parë nëse ndokush ka votuar në emër të personave të vdekur.