Arbëri

Balje kërkon falje që votoi pro themelimit të Speciales

Balje kërkon falje që votoi pro themelimit të Speciales
 

Deputetja e komunitetit boshnjak, Duda Balje, ka kërkuar falje që kishte votuar pro themelimit të Gjykatës Speciale.

Në ditën kur u konfirmua aktakuza ndaj ish-zëdhënësi të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi, dhe ish-eprorit Rexhep Selimi, Balje ka kërkuar falje publike për votën e saj.