Arbëri

Historia e rënies së Telekomit, tema e javës këtë të diel në KOHA Ditore

 

Me Telekomin si ndërmarrje që dikur gjeneronte më së shumti të hyra në vend, e që sot nuk është as aset nacional, nis tema e javës në edicionin e së dielën në “Koha Ditore’’.

Në artikullin e titulluar “Historia e rënies së Telekomit” shtjellohet se si keqmenaxhimi, mungesa e llogaridhënies, depërtimi i shpejtë i operatorit të dytë, e aktivizimi i operatorit të tretë virutal që funksiononte me infrastrukturën e PTK-së, e dërguan në zgrip Postën dhe Telekomin e Kosovës.