Arbëri

Walker: UÇK është siç e thotë emri i saj, ushtria serbe e tipat si Arkani ishin terroristë

Walker: UÇK është siç e thotë emri i saj, ushtria serbe e tipat si Arkani ishin terroristë
 

Ish-kreu i misionit verifikues të OSBE në Kosovë, William Walker ka thënë se ish-drejtuesit e UÇK po hetohen padrejtësisht në Hagë, pasi qëllimi i luftës se tyre ishte çlirimi i vendit.

Sipas tij, termi terrorist nuk mund të përdoret për të përshkruar UÇK-në, por ushtrinë dhe paramilitarët serbë si Arkani.