Arbëri

Zogaj: Vetëm 10% kemi informacione për komplekset memoriale

 

Drejtori i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale, Bislim Zogaj, ka paraqitur raportin financiar në Komisioni për Buxhet dhe Transfere.

Është ankuar se kanë numër të vogël të punëtorëve, ndërsa kanë shumë përgjegjësi.