Arbëri

Federata Sindikale e Pavarur e PTK-së të hënën proteston para qeverisë

 

Federata Sindikale e Pavarur e PTK-së ka njoftuar në Polici se të hënën do të mbajnë protesta.

Në letrën që e ka siguruar KOHA thuhet se “në bazë të statutit të FSP-PTK dhe Ligjit për organizim sindikal do të organizojë protestë para Qeverisë së Republikës së Kosovës nga ora 13:00”