Arbëri

Kuçi publikon lejet që iu dhanë “Kelkosit”

 

Ministri i Ekonomisë, Blerim Kuçi, ka publikuar lejet mjedisore që i janë dhënë “Kelkos Energy” për të prodhuar energji për 40 vjet në dy hidrocentrale, “Deçani” dhe “Belaja”.

Në një përgjigje për shoqërinë civile, Kuçi krahas dy lejeve për “Kelkosin” ka publikuar edhe sqarimin nga Komisioni për Leje Mjedisore.