Arbëri

“Gjunjëzimi përballë virusit”, të dielën në Koha Ditore

 

Për kthesën e frikshme që ka marrë lakorja e të infektuarve me koronavirus, mungesën e investimit në klinika dhe masat pa efekt nis edicioni i së dielës në “Kohën Ditore”.

“Gjunjëzimi përballë virusit”, është titulli kryesor i temës së javës, ku shtjellohen problemet që Covidi i ka shkaktuar vendit.