Arbëri

Reçica: Koha për t’u përballur me drejtësinë Daçiqët

 

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka thënë se është koha për t’u përballur me drejtësinë̈ Daçiqët dhe lloji i tij, ata që ideuan, planifikuan dhe bënë gjenocid në Kosovë.

Reçica thotë se Fatmir Limaj është përballur me disa procese gjyqësore, si rezultat i shpifjeve të atyre që sollën gjenocidin në Evropë gjysmë shekulli pas nazistëve, por doli i pastër si loti, ashtu siç ishte vetë lufta e UÇK-së.