Arbëri

PDK-ja e VV-ja s’lëshojnë pe për Projektligjin për rimëkëmbje, propozojnë ndihma të tjera

 

Inatet politike po e mbajnë të bllokuar në Kuvend që prej gushtit Projektligjin për rimëkëmbje ekonomike.

Atë nuk po e votojnë dy partitë opozitare. Sipas Vetëvendosjes dhe Partisë Demokratike të Kosovës, ky projektligj nuk përmbush kërkesat e bizneseve dhe nuk ka asnjë lidhje me rimëkëmbje ekonomike.