Arbëri

Për BLACK FRIDAY, krejt KUJTESA për 11.99€ !

Për BLACK FRIDAY, krejt KUJTESA për 11.99€ !
Artikull i sponsorizuar
 

Këtë Black Friday, Kujtesa sjell Ofertat më atraktive dhe të volitshme në vend. Pavarësisht nga ndryshimet e fundit në treg, Kujtesa vazhdon të ofroj shërbimet dhe produktet e njëjta, pa dallim.

Ofertat e ndryshme për Black Friday në Kujtesa i përshtaten cilësdo familje dhe shtëpi në Kosovë, duke filluar nga Pako ideale 11.99€ e cila përfshin 2 Resiverë HD me të gjithë platformën televizive të Kujtesa, ligat e Sportit të cilat transmetohen ekskluzivisht në Kujtesa (UEFA Champions League, Europa League dhe Super Liga Turke), Internet deri në 300 Mbps së bashku me Wireless Modem. Të njëjtën Ofertë Klientët mund t’a paguajnë për 1 Vit dhe të marrin 2 MUAJ FALAS, për 119.99€.