Arbëri

23 vjet nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe forcave serbe

23 vjet nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe forcave serbe
 

Sot, bëhen 23 vjet nga luftimet e para frontale ndërmjet UÇK-së dhe forcave policore serbe.

Më 25 nëntor 1997 forcat e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të drejtuara nga komandanti legjendar, Adem Jashari, sulmuan forcat e policisë serbe në Vojnik të Skenderajt, të cilat u tërhoqën me humbje.