Arbëri

Dorëzohet në Kuvendin e Shqipërisë kërkesa për hetimin e pretendimeve të Dick Martyt për burgjet e UÇK-së

Dorëzohet në Kuvendin e Shqipërisë kërkesa për hetimin e pretendimeve të Dick Martyt për burgjet e UÇK-së
 

Tiranë, 25 nëntor- Kreu i grupit të PS-së, Taulant Balla ka dorëzuar në Kuvendin e Shqipërisë kërkesën për ngritjen e Komisionit të Posaçëm Parlamentar për hetimin dhe pretendimet në raportin e Dick Marty për luftën në Kosovë.

Ky komision do të ketë për qëllim hetimin e krimeve në disa zona të veriut të Shqipërisë, të quajtura burgje të UÇK-së.