Arbëri

VV-ja e konsideron dëm të rëndë për shtetin caktimin e Shalës konsull në Pragë

 

Dëm të rëndë për interesat shtetërore në sferën ndërkombëtare po e cilëson Lëvizja Vetëvendosje caktimin e të birit të deputetit Haxhi Shala, Flakronit, konsull në Pragë.

Arbërie Nagavci nga kjo parti ka thënë se caktimi i Shalës në atë pozitë ishte shpërfillje e kërkesave dhe kritereve ligjore.