Arbëri

I biri i deputetit Shala nuk sheh asgjë të keqe për postin e konsullit që e ka marrë

 

I biri i deputetit Haxhi Shala, Flakroni, është munduar të arsyetojë caktimin e tij konsull në Pragë. Në reagimin e parë pas publikimit të lajmit nga KOHA për caktimin e tij konsull, Flakron Shala ka thënë se s’ka asgjë të keqe që si i biri i deputetit është emëruar në detyrë shtetërore.

Të martën KOHA raportoi se deputetit Shala iu shpërblye djali me një nga postet më të rëndësishme në diplomaci, si pazar për votën e 3 qershorit kur Shala pas një vizite që iu bë nga ish-presidenti Hashim Thaçi dhe ish-kryeministri Ramush Haradinaj, ndryshoi qëndrim dhe ia dha votën vendimtare për formimin e Qeverisë Hoti. Procesi i caktimit të Shalës konsull u tentua të mbahej fshehtë.