Arbëri

Thirrja e BE-së: Kosova dhe Serbia t’i respektojnë marrëveshjet e arritura

Foto: Reuters / ilustrim
Foto: Reuters

Bashkimi Evropian u ka bërë thirrje politikanëve në Kosovë dhe Serbi të fokusohen në dialog për marrëdhënie të mira mes tyre.

 

Bashkimi Evropian u ka bërë thirrje politikanëve në Kosovë dhe Serbi të fokusohen në dialog për marrëdhënie të mira mes tyre.

Zëdhënësi i BE-së, Peter Stano, në një përgjigje për KOHËN i ka bërë thirrje palëve të respektojnë marrëveshjet e arritura në kuadër të dialogut.