Arbëri

Ish-punëtori i Trepçës rrezikon të mbetet pa oksigjen pasi Spitali i Mitrovicës ndalon furnizimin

 

Ish-punëtori i Trepçës, Sokol Begu, qe katër vjet është i varur nga kjo bombolë e oksigjenit, pasi që vuan nga sëmundjet kronike të mushkërive dhe diabetit.

Por, Begu oksigjen ka vetëm edhe për pak orë, pasi që atij i është ndërprerë furnizimi këtë të premte nga spitali i Mitrovicës së Jugut.