Arbëri

Kryetari i Prishtinës nuk përmbushi premtimin për shkolla të reja

Pesë shkollave të premtuara nga kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, për kryeqytetin as themelet nuk u janë vënë.

 

Pesë shkollave të premtuara nga kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, për kryeqytetin as themelet nuk u janë vënë.

Në 100 zotimet e tij, ai tha se në vitin 2018 do të fillonte ndërtimi i objekteve të reja shkollore në lagjet: “Mati 1”, “Kalabria”, “Sofalia”, “Arbëria” dhe “Veterniku”, raporton KOHA.