Arbëri

Jashari: Absurde që pas 21 vitesh shteti nuk ka arritur ta bëjë konservimin e kullave të Jasharëve

Jashari: Absurde që pas 21 vitesh shteti nuk ka arritur ta bëjë konservimin e kullave të Jasharëve
 

Për kryetarin e komunës së Skenderajt është absurde se si shteti 21 vjet pas luftës, nuk ka arritur ende të bëjë konservimin e kullave të Jasharëve. Nipi i komandantit Adem Jashari, Bekimi po thotë se këto kulla kanë mbetur nën mëshirën e fatit, meqë dita ditës priten të shemben. Kritika ka edhe për mos dokumentimin e krimeve dhe historisë së vendit, për çka tha se sot po përballet vendi me akuza te pabaza.

Jashari në seancën solemne të Kuvendit Komunal tha se nëntori është muaji më i ndritshëm dhe më i rëndësishëm i rilindjes kombëtare.