Arbëri

Shell Kosova ju uron Festën e Flamurit të gjithë shqiptarëve

Shell Kosova ju uron Festën e Flamurit të gjithë shqiptarëve
Artikull i sponsorizuar
 

28 Nëntori është ditë e shenjtë dhe datë e rëndësishme e kombit tonë që përmbledh aspiratat për liri.

Kjo festë na bashkon të gjithë shqiptarëve, nën hijen e flamurit kuq e zi, për të kujtuar rrugën që e kemi kaluar deri më sot, gjakun e dëshmorëve të rënë dhe brezat e tërë që janë sakrifikuar për liri, të cilët dhanë edhe jetën për arritjen e lirisë dhe pavarësisë që një pjesë e shqiptarëve sot e gëzojmë.