Arbëri

16 të vdekur nga Covid-19 në Kosovë në 24 orët e fundit, 626 raste të reja

16 të vdekur nga Covid-19 në Kosovë në 24 orët e fundit, 626 raste të reja
 

Në 24 orët e fundit në Kosovë kanë vdekur 16 persona si pasojë e COVID-19, ndërsa janë regjistruar edhe 626 raste të reja të infeksionit.

Tre të vdekur janë nga Prizreni (84, 79 dhe 53 vjeç), nga dy janë në Ferizaj (77, 47 vjeç), Gjakovë (80, 77 vjeç), Kamenicë (62, 54 vjeç), Malishevë (79, 67 vjeç) e Suharekë (76, 70 vjeç), e nga një në Fushë-Kosovë (77 vjeç), Lipjan (70 vjeç) e Podujevë (83 vjeç).