Arbëri

Serbët nuk “heqin dorë” nga Kosova dhe nuk presin shumë nga dialogu, tregon një hulumtim

Serbët nuk “heqin dorë” nga Kosova dhe nuk presin shumë nga dialogu, tregon një hulumtim
 

Gjysma e qytetarëve të Serbisë mbështesin dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, mbi 90 për qind nuk presin asnjë dobi nga ky proces, kurse gati një e katërta vlerësojnë se dialogu i deritashëm nuk ka ndryshuar asgjë në praktikë.

Këto janë gjetjet e hulumtimit që ua ka prezantuar mediave Qendra e Beogradit për Politikë të Sigurisë, përcjell N1.