Arbëri

Qeveria pranon kushtet e PDK-së, siguron numrat për pako emergjente

 

Mungesa e shumicës së nevojshme në Kuvend, për të kaluar Projektligjin për rimëkëmbje ekonomike, ka detyruar koalicionin qeverisës që të pranojnë kërkesat e PDK-së për të siguruar kalimin e pakos së shumëpritur emergjente për zbutjen e ndikimit ekonomik të pandemisë.

Të mërkurën, në Komisionin për Buxhet dhe Financa, deputetët e koalicionit qeverisës kanë përkrahur katër amendamentet e propozuara nga PDK-ja, për të siguruar votat e deputetëve të kësaj partie për të kaluar në lexim të dytë këtë projektligj.