Arbëri

OEAK-u dhe OEK-u mirëpresin përafrimin e qëndrimeve politike rreth projektligjit për rimëkëmbje

OEAK-u dhe OEK-u mirëpresin përafrimin e qëndrimeve politike rreth projektligjit për rimëkëmbje
Foto: Ilustrim
 

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe Oda Ekonomike e Kosovës mirëpresin përafrimin e qëndrimeve politike për kalimin e Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike, si përgjigje në thirrjet e vazhdueshme të përfaqësuesve të sektorit privat.

Përmes një reagimi, thonë se plotësimi i projektligjit me rekomandime të mëtejme si dhe shtimi i vlerës monetare së përkrahjes financiare ndihmon në adresimin më proporcional të kërkesave të bizneseve dhe dëmeve të shkaktuara nga pandemia COVID19.