Arbëri

Greqia shtyn hapjen e Kapshticës deri më 14 dhjetor, asnjë hyrje-dalje apo lëvizje deri atëherë

Greqia shtyn hapjen e Kapshticës deri më 14 dhjetor, asnjë hyrje-dalje apo lëvizje deri atëherë
 

Greqia shtyn hapjen e pikës kufitare të Kapshticës 10 ditë të tjera. Ndonëse ishte planifikuar që Kapshtica të qëndronte e mbyllur deri më 4 dhjetor, autoritetet greke kanë vendosur hapjen e saj më 14 dhjetor.

Lajmi bëhet i ditur nga Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Korçë, Stacioni i Policisë Kufitare Kapshticë.