Arbëri

Vendimi i Kushtetueses për votën e Arifit pas 7 dhjetorit, parashikohen dy skenarë

Njohësit e punës së Gjykatës Kushtetuese janë të ndarë në dysh sa i përket mundësisë së ndryshimit të udhëheqjes së ekzekutivit pas vendimit për votën e deputetit Etem Arifi.

 

Njohësit e punës së Gjykatës Kushtetuese janë të ndarë në dysh sa i përket mundësisë së ndryshimit të udhëheqjes së ekzekutivit pas vendimit për votën e deputetit Etem Arifi.

Pas mbajtjes së seancës dëgjimore, një ditë më parë, të mërkurën, në pah janë vënë dy skenarë: vlerësimi se vota e deputetit Etem Arifi është e vlefshme dhe se zgjedhja e Qeverisë në qershor të këtij viti është kushtetuese, si edhe vendimi se vota vendimtare e Qeverisë Hoti është jolegjitime.