Arbëri

Punëtorët teknikë kërkojnë shtesa prej 100 eurosh, nga e hëna protestë dyorëshe

 

Për mjekët 250 euro, infermierët 150 e stafin mbështetës në institucione shëndetësore nga 100 euro ndau Qeveria në formë shtesash javën e kaluar.

Por jashtë këtyre pagesave kanë mbetur punëtorët teknikë dhe të sigurimit fizik që punojnë në institucione shëndetësore të Kosovës, që të pakënaqur me situatën thonë se meritojnë shtesa në lartësi prej 100 eurosh, sikur stafi mbështetës.