Arbëri

Vuçiqi paralajmëron vazhdimin e dialogut me Kosovën

Vuçiqi paralajmëron vazhdimin e dialogut me Kosovën
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka paralajmëruar vazhdimin e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë, i cili ndërmjetësohet nga Bashkimi Evropian.

Në një intervistë për Radio Televizionin e Serbisë (RTS), Vuçiq tha se "nuk është i sigurt nëse Prishtina dëshiron të zbatojë diçka nga dialogu, për shkak të arsyeve të brendshme".