Arbëri

Gjermania vendos rregulla të reja për qytetarët që vijnë në Kosovë

Gjermania vendos rregulla të reja për qytetarët që vijnë në Kosovë
 

Gjermania ka vendosur rregulla të reja për qytetarët që duan të vijnë për pushime në Kosovë.

Ambasada e Kosovës në Gjermani njoftoi të premten se qytetarët që kthehen nga Kosova, duhet të izolohen për 10 ditë si dhe para udhëtimit duhet të bëjnë regjistrimin elektronik.