Arbëri

Trusti sqaron taksapaguesit se si dhe kur do të mund të tërheqin 10-përqindëshin

Trusti sqaron taksapaguesit se si dhe kur do të mund të tërheqin 10-përqindëshin
 

Fondi i Kursimeve Pensionale ka dalë me një komunikatë pak minuta pas miratimit në Kuvend të Ligjit për rimëkëmbje ekonomike, e ku parashihet që taksapaguesit mund të tërheqin 10 për qind të kursimeve.

Sipas njoftimit të Trustit, aplikimi për tërheqje mund të bëhet vetëm pasi ky ligj të nënshkruhet nga ushtruesja e presidentes, Vjosa Osmani.