Arbëri

Trusti njofton se aplikimi për tërheqjen e 10% bëhet vetëm online, ka afat 4 muaj

 

Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës ka njoftuar për dekretimin e Ligjit për rimëkëmbjen ekonomike nga U.D. re presidentes Vjosa Osmani.

Nga Trusti është thënë se aplikimi për tërheqjen e 10 për qindëshit do të bëhet vetëm online dhe përmes një faqeje të veçantë interneti.