Arbëri

Gjykata Themelore merr vendim për pezullim të punës së "Kelkosit" për hidrocentralet në Deçan

 

Gjykata Themelore ka marrë vendim që ta pezullojë punën e dy hidrocentraleve në Deçan. Këtë e ka bërë të ditur Lëvizja Vetëvendosje.

Përmes një postimi në Facebook, Vetëvendosje ka thënë se Gjykata ka vendosur ta shtyjë ekzekutimin e lejeve dhe licencave që Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit dhe Zyra e Rregullatorit të Energjisë i patën dhënë kompanisë private “Kelkos Energy” për hidrocentralet.