Arbëri

Osmani e Walkeri pajtohen “të punojnë për njohje të reja ndërkombëtare”

Osmani e Walkeri pajtohen “të punojnë për njohje të reja ndërkombëtare”
 

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, dhe ish-ambasadori i OSBE-së në Kosovë, William Walker janë pajtuar për të vazhduar angazhimin “e përbashkët për të siguruar njohje të reja ndërkombëtare”.

Vetëm një ditë pasi Osmani njoftoi se presidenca s’kishte pasur kurrë kontratë personalisht me Walkerin si këshilltar, në një komunikatë për media nga Zyra e Presidencës është bërë e ditur se të dy kanë biseduar “për të rikonfirmuar angazhimin e tyre të përbashkët për vazhdimin e bashkëpunimit”.