Arbëri

Nesër mblidhet Kryesia e Kuvendit

 

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë mbledhjen e radhës të hënën në orën 12:00.

Në rend dite janë pikat e papërfunduara nga seancat e mëparshme dhe përgatitjet për seancë të re plenare.